Kaikki ryhmässä Hupi

Täysin ilmaiset

Paina Tykkää -nappeja kertoaksesi meille, mitkä ovat mielestäsi parhaimpia tarjouksiamme!


Kaupunkisi parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Let's Deal on pohjoismaiden suurin etusivusto, joka tarjoaa kuluttajille mahtavia tarjouksia paikallisiin palveluihin kuten ravintoloihin, kahviloihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleille, autokorjaamoille ja siivouspalveluihin. Let's dealista löytyy myös laaja valikoima tuote- ja matkatarjouksia. Tilaa siis etusi sähköostiisi eikä mikään tarjous mene ohi suun! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 3.2.2017

  
  
 

Kokeile kuukausi maksutta Elisa Viihdettä tabletissa ja mobiilissa!

Nauti suosikkiohjelmistasi ja muusta viihteestä juuri silloin kun haluat, missä haluat! Elisa Viihteen sovelluksella voit katsoa ja tallentaa suosikkiohjelmiasi tabletilla ja puhelimella, ja lisäksi tilata vaikkapa leffoja ja sarjoja kerta- tai kuukausimaksulla. Tilaa kätevästi ja kokeile kuukausi maksutta ilman sitoumuksia. Nyt saat nopean tilaajan etuna myös Elisa Viihteen ohjelmakirjaston kolmeksi kuukaudeksi maksutta – yli 600 leffaa sekä reilusti sarjoja, katso niin paljon kuin haluat!? Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 2.8.2016

  
  
 

Tule mukaan ilmaiseen Pilttipiiriin!

Pilttipiiri on lapsiperheiden kerho, jossa voi kerätä pisteitä Piltti-tuotteilla. Pisteet toimivat maksuvaluuttana Piltin Pistekaupassa, jossa voi kerätä kivoja palkintoja kuten Arabian Muumi-astioita, Brion klassikkoleluja tai kodin sisustustuotteita. Pilttipiiri tarjoaa pisteiden lisäksi tietoa lasten ravitsemuksesta yli 60 vuoden kokemuksella. Pilttipiirin Makuraatilaiset voivat päästä mukaan myös Piltin tuotekehitykseen. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 30.6.2016

  
  
 

Ota parhaat tarjoukset sähköpostiisi

Offerillan avulla voit hyödyntää toinen toistaan parempia diilejä jä näin säästää rahaa! Offerillan avulla voit säästää mm. ravintoloissa, kauneudenhoitopalveluissa ja urheilussa. Diilit saat kätevästi suoraan sähköpostiisi, joten tilaa diilit sähköpostiisi heti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 8.4.2016

  
  
 

Toluna - ajanvietesivusto aktiivisille kommentoijille

Kerro mielipiteesi tai kokemuksesi Tolunassa niin sinut palkitaan pistein! Rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista. Aktiivisimmat käyttäjät kerryttävät pisteitään vastaamalla kyselyihin, osallistumalla tuotetestauksiin tai luomalla omia kyselyitä. Kokeile jo tänään, se on hauskaa ajanvietettä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 22.6.2015

  
  
 

Tule mukaan Nielsenin kuluttajapaneeliin maksutta

Haluatko vaikuttaa asioihin osallistumalla tutkimuksiin ja olla mukana tuotekehityksessä? Jos vastasit kyllä, kannattaa lähteä mukaan! Liittymällä mukaan osallistut arvontoihin, keräät pisteitä, voit voittaa tuotepaketteja tai matkalahjakortteja. Lue lisää ja rupea keräämään pisteitä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 21.6.2015

  
  
 

Ansaitse vastaamalla kyselyihin Mielipidemaailmassa!

Miltä kuulostaa, että jaat mielipiteesi käyttämästäsi palvelusta tai tuotteesta, ansaitset pisteitä ja näin lunastat palkinnon? Mielipidemaailman käyttäjät voivat tehdä näin. Pisteillä saat valita lahjakortin vaikka Zalandolle. Yhdellä onnekkaalla on myös mahdollisuus voittaa 1000€ rahapalkinto! Rekisteröidy jo tänään! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 16.6.2015

  
  
 

Liity RAY:n etuasiakkaaksi ilmaiseksi!

RAY tarjoaa kaikille vanhoille ja uusille rekisteröityneille asiakkaille muhkeat asiakasedut. Etuasiakkaana voi osallistua jatkuvasti pyöriviin arvontoihin, voittaa vain Etuasiakkaiden ulottuvilla olevan Onnenpotin ja lunastaa RAY:ltä sekä sen kumppaneilta lukuisia muita etuja. Etuasiakkaat saavat myös Raymond-lehden neljä kertaa vuodessa kotiin. Liity mukaan heti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 28.11.2014

  
  
 

Vaikuta liittymällä TNS Galluppiin ja voit voittaa iMacin!

Liittymällä ilmaiseen TNS Gallupiin pääset antamaan äänesi ja mielipiteesi erilaisiin kyselyihin. Kun liityt nyt, osallistut iMacin arvontaan! Lähde siis mukaan samantien! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 13.12.2013

  
  
 

Liity panelistiksi ja anna äänesi kuulua

YouGov Zaperan paneelin jäsenenä pääset antamaan oman äänesi aina politiikasta yksityistalouteen. Jos haluat siis vaikuttaa asioihin, kannattaa lähteä panelistiksi nyt ja ryhtyä keräämään pisteitä, jotka voit vaihtaa tuotteisiin tai antaa hyäntekeväisyyteen. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 18.7.2013

  
  
 

Kokeile ilmaiseksi kuinka taittuu vieras kieli

WordDiven avulla voit oppia vaikkapa kokonaan uuden kielen juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tarvitset vain nettiyhteyden sekä tietysti intoa uutta opittavaa kieltä kohtaan. Kokeile ilmaiseksi vaikkapa miten taittuu kiinan kieli. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 17.6.2013

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Lähes ilmaiset

Ota värityskirja alle 7 eurolla!

Aikuisten värityskirjat ovat nyt tosi in ja emme ihmettele lainkaan. Kun uppoutuu väritykseen upeiden mandalakuvioiden kanssa niin voi hetkeksi unohtaa stressin. Väritys on hyvää terapiaa kaiken ikäisille ja samalla todella koukuttavaa! Ota tästä kotiisi värityskirja ja ota värikynät käteesi. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 6.6.2016

  
  
 

Popcorn-kone eurolla

Pelaa hauskaa poprcon-peliä ja kokeile kuinka sinä saat tippuilevia poppareita kiinni apunasi ainoastaan tietokoneen hiiri. Pelin jälkeen pääset osallistumaan arvontaan, sekä voit lunastaa 1 eurolla kätevän popcorn-koneen, jolla teet itse maukkaat popparit. Samalla saat 7 päivän jäsenyyden WeKeepItSafe-palveluun. Lähde siis pelaamaan ja lunastamaan tarjous! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 7.7.2014

  
  
 

Saat kaksi leffalippua

Kokeile Pelit24-palvelun PLUSjäsenyyttä 1 eurolla ja saat lahjaksi kaksi leffalippua! Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan joten toimi nopeasti ja nappaa itsellesi ja kaverillesi liput leffaan! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 26.6.2014

  
  
 

Saat jalkapallon MM-kisapakkauksen

Vastaa muutamaan jalkapalloaiheiseen kysymykseen ja saat 1 eurolla MM-kisapakkauksen. Pakkaukseen kuuluu jalkapallo sekä korillinen Coca Colaa tai Carlsbergia. Lisäksi osallistut arvontaan, jossa voit voittaa VIP-liput Suomi-Romania otteluun, joka pelataan pelataan 14. lokakuuta Helsingin Olympiastadionilla. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 25.6.2014

  
  
 

Tässä sinulle radio-ohjattava lentokone

Osaisitko sinä lentää tätä radio-ohjattavaa lentokonetta? Vastaanota tämä hauska 40 euron arvoinen lennokki ja kokeile miten se pysyy hyppysissäsi. Samalla pääset kokeilemaan Quizonautia! Saat lentokoneen ja 14vrk:n jäsenyyden ainoastaan 1 eurolla, joten siirry tilauslomakkeeseen nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 27.3.2014

  
  
 

Ota superedullinen prepaid-liittymä tästä!

Hyödynnä tästä huipputarjous ja saat nyt alle 6 eurolla prepaid-liittymän ja siihen 5 eurolla puheaikaa! Prepaidin avulla soittelet ja tekstaat ilman huolta suurista puhelinlaskuista, joten ota nyt Go Mobilen prepaid! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 23.1.2014

  
  
 

Sähkösavuke 2beinlove koejäsenille

Saat nyt koejäsenyyden 2beinlove-palveluun 15 sentillä ja lahjaksi sähkösavukkeen! Nyt kannattaakin lähteä kokeilemaan ja hyödyntää tästä tarjous samantien! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 3.9.2013

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Loistavat tarjoukset

Liity Osakesäästäjien jäseneksi

Osakesäästäjien jäsenenä pääset paikallisyhdistysten sijoitustapahtumiin ja yritysvierailuille! Lisäksi saat 10 kertaa vuodessa ilmestyvän Viisas Raha -jäsenlehden, neuvontaa ja edunvalvontaa sekä paljon muuta! Saat kaiken tämän alle 40 euron vuosihintaan joten liity nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 17.12.2013

  
  
 

Angry Birds lelut ja oheistuotteet

Ota Boostepistä Angry Birds-tuotteet aina leluista paitoihin helposti ja nopealla, jopa yhdessä päivässä. Lähde ottamaan Angry Birdsit kotiin tästä nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 27.3.2013

  
  
 

Voit löytää elämäsi rakkauden yli 50 vuotiaana

Liity nyt 50plusmatch-palveluun, joka on tarkoitettu ainoastaan yli 50-vuotta täyttäneille, jotka etsivät rakkautta tai ystävyyttä. Liity siis oitis mukaan ja saatat löytää elämäsi rakkauden! Saat ensimmäiset 6 kk ilmaiseksi, joten tee oma profiilisi nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 28.2.2013

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Pysy ajantasalla parhaista ilmaisista

Uutiskirje  RSS-syöte  Twitter  Facebook  Google Plus Kotisivu/Viimeisimmät


Suosituimmat


Kaikki tarjouksetValitse mitä haluat

Asusteet


Autot ja veneet


Design


Elektroniikka


Elokuvat


Espoo


Helsinki


Hupi


Hyväntekeväisyys


Joulu


K-18


Kauneus ja hyvinvointi


Kengät


Kirjat


Koti


Kännykät ja älypuhelimet


Käyntikortit


Lahjakortit


Laihdutus


Lapsille


Lehdet


Lemmikit


Luontaistuotteet


Matkailu


Matkat


Muoti


Musiikki


Mustekasetit


Opiskelu


Pelit


Raha


Ruoka ja Juoma


Shoppailu


Tekniikka


Terveys


Tietokoneet


Työ


Urheilu


Vaatteet


Valokuvaus


Yrityksille