Kaikki ryhmässä Kirjat

Täysin ilmaiset

Paina Tykkää -nappeja kertoaksesi meille, mitkä ovat mielestäsi parhaimpia tarjouksiamme!


Valitettavasti - Kirjat - tarjouksia ei ole juuri nyt saatavilla. Liity postilistallemme ja saat tiedon heti kun uusia tarjouksia ilmestyy!

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Lähes ilmaiset

Penny & Friends kirjakerhon tutustumispaketti eurolla!

Penny & Friends on kuin unelmahevonen, joka tarjoaa lapselle upean lukuelämyksen. Lapselle mieluisat kirjat innostavat lasta lukemaan. Jäsenten hevosrakkaus motivoi heitä lukemaan enemmän. Siksi valitsemme kerhoon parhaat hevoskirjat, jotka houkuttelevat lukemaan – viimeiseen sivuun asti. Tilaa tutusmispaketti nyt - maksat vain postikulut euron lisäksi. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 6.4.2017

  
  
 

Lähde mukaan Kultaiset Kirjat-kirjakerhoon vain toimituskulujen hinnalla!

Tammen Kultaiset Kirjat ovat täynnä ihastuttavia ja suomalaisia jo vuodesta 1952 viihdyttäneitä tarinoita! Saat 250-sivuisen Tammen kultaisen juhlakirjan liittymisetuna ja maksat vain postikulut 4,95€! Jatkossa postiluukusta kolahtaa kirjapaketti noin neljän viikon välein, josta maksat vain 16,95€! Liity mukaan porukkaan lukemaan ihania satuja! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 1.7.2015

  
  
 

Huikeita elämyksiä hevostytöille! Pennygirlin kokeilukuukausi vain 5,90 €!

Pennygirl on kirjakerho, joka on tehty jokaiselle heppatytöll. Kirjakerhossa jäsenet saavat kerran kuussa suuren kerhopaketin, joka sisältää ihania hevosaiheisia tuotteita. Lisäksi jäsenet pääsevät käyttämään Pennygirlin digipalveluita, kuten tuunaamaan omia kuvia, osallistumaan kilpailuihin, lukemaan digilehtiä ja juttelemaan muiden heppatyttöjen kanssa Pennygirlin omalla talliseinällä. Palvelua valvotaan, joten sen käyttö on myös turvallista! Ensimmäinen kuukausi nyt alle 6 eurolla, jolla saa kattavan tutustumispaketin, liity siis nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 8.9.2014

  
  
 

Saat tervetuliaspaketissa vauvakirjan, jonne voit kirjoittaa vauvan ensimmäisestä vuodesta

Liity Vaukirja-kerhoon ja saat tervetulijaislahjaksi ison tuotepaketin. Tähän pakettiin kuuluu vauvakirja Kirja sinusta, Prinssi ja prinsessa -kirja, pehmosydämen sekä kiitoskortteja, joihin voit kiinnittää vauvan kuvan. Saat tämän yli 43 euroan arvoisen paketin pelkillä postimaksuilla (3,95€), joten tilaa omasi nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 13.6.2014

  
  
 

Angry Birds juomapullo ja eväsrasia Kääk-kirjakerhon tilaajalahjana

Liity nyt hauskaan Kääk-kirjakerhoon ja saat valita 3 kirjaa vain 1€/kpl. Nämä kirjat sekä Angry Birds -juomapullo ja eväsrasia toimitetaan suoraan kotiisi postikulujen hinnalla! Ota siis tästä hauskaa luettavaa ja liity Kääk-kirjakerhoon nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 29.5.2013

  
  
 

Lukiokirjat halvimmilla hinnoilla ja ilman toimituskuluja

Tee lukion kirjahankinnat kerralla. Booky.fi toimittaa kaikki kirjansa ilmaisilla toimituskuluilla. Lisäksi hinnasta ropsahtaa mukava osa pois, sillä Booky tarjoaa aina edukkaimpia kirjoja. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 16.8.2012

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Loistavat tarjoukset

Digitaalinen Lasten Oma Kirjakerho on täällä!

Lasten Oma Kirjakerho on nyt iPadissasi. Saat lukuisat uudet sadut ja ikimuistosimmat klassikot digitaalisessa muodossa. Osa saduista on myös luettu ääneen, joten lapsi voi esimerkiksi autossa uppoutua satuun takapenkillä. Maksat vain alle 10 euroa kuussa ja saat sadut laitteeseesi ja kun tilaat nyt, saat yhden kuukauden maksutta! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 11.9.2013

  
  
 

e-kirjat ja lukulaitteet helposti ja edullisesti

Nyt saat kätevästi yhdestä paikasta suuren määrän e-kirjoja, joita voit lukea tabletilla, tietokoneilla ja lukulaitteissa, kuin myös iPadissa ja Android laitteissa. Lisäksi eLibriksestä löydät Suomen suurimman valikoiman lukulaiteitta. Tilaa siis omasi nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.6.2013

  
  
 

Pääsykoekirjat helposti ja nopeasti netistä

Kun tarvitset pääsykoekirjoja, tilaa ne helposti ilman stressiä Bookysta. Näin vältät jonot ja ruuhkat. Lisäksi saat Bookysta myös muut oheistuotteet, kuten kynät, kumit, viivottimet ja laskimet. Saat kirjat ilmaisella toimituksella, joten lähde tekemään kirjatilaus tästä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 11.4.2013

  
  
 

Kaksi kirjaa ja laukkukoukku veloituksetta

Tutustu Silk-sarjaan ilmaiseksi (posti- ja käsittelykulut 3,90 euroa) ja saat tyylikkään ja käytännöllisen laukkukoukun veloituksetta. Tämän jälkeen saat joka kuukausi kaksi uutta kirjaa vain 7,55€/kirja + postikulut 1,80€. Kestotilauksen voi irtisanoa koska vain. Lähde siis tilaamaan lukupaketti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 12.12.2011

  
  
 

Nallekerho on 4-7 vuotiaiden hauska esikoulu

Liity Nallekerhoon joka on 4-7 vuotiaiden oma esikoulu, joka auttaa hauskasti ja kehittävästi lasta tulevalle koulutielle. Saat kerhosta lapsen kehitystä tukevia kirjoja, joista lapsi oppii lukemaan ja kirjoittamaan. Liity nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.11.2011

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Pysy ajantasalla parhaista ilmaisista

Uutiskirje  RSS-syöte  Twitter  Facebook  Google Plus Kotisivu/Viimeisimmät


Suosituimmat


Kaikki tarjouksetValitse mitä haluat

Asusteet


Autot ja veneet


Design


Elektroniikka


Elokuvat


Espoo


Helsinki


Hupi


Hyväntekeväisyys


Joulu


K-18


Kauneus ja hyvinvointi


Kengät


Kirjat


Koti


Kännykät ja älypuhelimet


Käyntikortit


Lahjakortit


Laihdutus


Lapsille


Lehdet


Lemmikit


Luontaistuotteet


Matkailu


Matkat


Muoti


Musiikki


Mustekasetit


Opiskelu


Pelit


Raha


Ruoka ja Juoma


Shoppailu


Tekniikka


Terveys


Tietokoneet


Työ


Urheilu


Vaatteet


Valokuvaus


Yrityksille