Kaikki ryhmässä Koti

Täysin ilmaiset

Paina Tykkää -nappeja kertoaksesi meille, mitkä ovat mielestäsi parhaimpia tarjouksiamme!


Asuntojenmyynti.fi on Suomen kiinteistönvälityksen maksuton hintavertailu

Asuntojenmyynti.fi - palvelussa voit vertailla maksutta kaupunkisi kiinteistönvälitykset ja välityspalkkioprosentit. Hintojen lisäksi sinun on mahdollista saada käsitys alueesi välitystarjonnasta ennen arvioiden ottamista ja välittäjäehdokkaiden kutsumista paikalle. Palvelu on maksuton ja pidetään ajantasalla vuoden jokainen päivä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 12.9.2016

  
  
 

Saat Viking Line-risteilylahjakortin tai lukemista, kun kilpailutat sähkösopimuksesi!

Tuntuuko sähkölaskusi suurelta? Superkilpailuttajan kautta saat laskusi varmasti pienenemään. Kesäkampanjaetuna henkilöasiakkaat eivät maksa mitään ja saavat lahjaksi joko Viking Linen lahjakortin tai Koti ja keittiö-lehdet kolmeksi kuukaudeksi! Jos valitset Supersopimuksen, saat 100 euroa tilillesi sähköyhtiön vaihduttua! Vaihda sähköyhtiösi edullisempaan heti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 30.6.2015

  
  
 

Vaihda edullisempaan sähköön ja ryhdy säästämään

Miksi maksat liikaa kun voit säästää satasia sähkölaskustasi! Kilpailuta nyt sähkönkulutuksesi Superkilpailuttajan sivuilla ja saat huippuedullisen hintatarjouksen hintatakuulla. Katso heti paljonko saat vaihtohyvitystä vanhasta yhtiöstäsi ja tarjouksemme katsoneiden kesken arvotaan 10 000 kWh ilmaista sähköä (arvo n. 600 €). Siirry siis samantien kilpailuttamaan nykyinen sähkösopimuksesi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 26.8.2014

  
  
 

Vaihda sähkösi halvempaan

Kilpailuta nykyinen sähköpsopimuksesi ja voit säästää selvää rahaa! Soppari.fi-palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta ja helppoa. Jos haluat ryhtyä säästämään sähkössäsi, siirry kilpailuttamaan nyt ja mikäli solmit uuden sopimuksen, osallistut myös 10 000 kWh ilmaisen sähkön arvontaan! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 22.1.2014

  
  
 

Kilpailuta sähkösopimuksesi ja saat säästön heti tilillesi

Superkilpailuttajan avulla kilpailutat sähkösopimuksesi. Superkilpailuttaja maksaa kilpailutuksen hyödyn asiakkaalle heti sopimuksen teon yhteydessä. Tavallisessa kilpailutuksessa sähkösopimuksen hinta laskee ja saat joka kuukausi pienen säästön. Superkilpailuttajan kautta sähkösopimuksesi hinta pysyy ennallaan, mutta saat koko tulevan sopimuskauden säästöt käyttöösi heti sopimuksen alkamishetkellä. Superkilpailuta siis heti - ilmaiseksi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 19.3.2012

  
  
 

Mikrokuituliina linssien ja näytön puhdistamiseen

Puhdista suttaantunut ja pölyinen tietokoneen näyttö mikrokuituliinalla. Kiusalliset tahrat pyyhkiytyvät ja samalla voit putsata myös omat silmälasitkin. Arkeasi helpottavan liinan saat maksutta helposti tästä. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.5.2011

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Lähes ilmaiset

Iittalan kivi kynttilälyhty alle 10 eurolla!

Shopping4net tarjoaa nyt Iittalan kivituikkuja alle 10 eurolla! Nyt kannattaa siis hyödyntää tämä tarjous, sillä Iittalan kivituikut ovat klassikoita ja sopivat lahjaksi lähdes kenelle tahansa. Lisäksi Shopping4netissä on paljon muita tuotteita aina luontaistuotteista sisustustuotteisiin. Lähde siis nappaamaan edullisesti suosikkisi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 22.9.2014

  
  
 

Voit lunastaa retroklassikko Piet Hein- kynttiläjalan

Nyt voit saada edullisesti itsellesi retroklassikon, nimittäin Piet Hein- kynttiläjalan! Sinun tulee vain vastata kolmeen kysymykseen ja tämän jälken saat 1 eurolla lunastaa itsellesi tämän klassikon! Samalla pääset kokeilemaan WeKeepItSafe-palvelua, joten tutustu ja tilaa nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 18.8.2014

  
  
 

Valitsemasi tuote vain postikulujen hinnalla!

Valitse jokin nästä: tulostimen mustepatruuna, valokuvapaperi, taskulaskin, paristopakkaus, minikaiutin, lamppupakkaus, pölypussit, sukat, partahöylä tai ladyshaveri. Saat sen pelkillä postikulujen hinnalla inkClubista, joten tilaa nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 6.5.2014

  
  
 

ScanPan veitsi eurolla

ScanPan veitsestä löytyy mm. nämä ominaisuudet: täydellinen painon jakauma ja tasapaina, kartiomainen kiillotettu teräs, tyylikäs tanskalainen desing ja astianpesukoneen kestävyys. Eurolla saat siis edellä mainitun veitsen sekä lisäksi WeKeepItSafe-palvelun! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 9.4.2014

  
  
 

Kokkaa parempaa lihaa, saat paistomittarin

Lihan kypsyys on avainasemassa onnistuneeseen liha-ateriaan. Paistomittarilla täydellisen kypsyyden saavuttaminen on helppoa kuin heinän teko! Nyt saat paistomittarin vain 1 eurolla sekä samalla saat käyttöösi WeKeepItSafe-palvelun seitsemäksi päiväksi! Ota siis oma mittari tästä, ennen kuin ne loppuvat! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 8.4.2014

  
  
 

Uusi moderni ja tyylikäs astiasto postikuluilla

Tutustu uuteen Celebration astiastoon ja vastaanota kattaus kahdelle vain postikulujen hinnalla! Kun olet nopea ja tilaat nyt, saat kaupanpäälle neljä viinilasia, joiden arvo on yli 80 euroa! Nyt kannattaa ottaa tästä itselleen astiasto joka sopii jokaiseen tilanteeseen! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 28.3.2014

  
  
 

7 tuumainen digitaalinen valokuvakehys

Ikuista muistosi kotiin valokuvien avulla. Helpointa se on digitaalisella valokuvakehykellä, johon saat suoraan digikuvat, ilman kuvien kehitystä ja voit vaihtaa kuvan niin usein kun haluat! Saat tämän kehyksen nyt 1 eurolla, sekä samalla koejäsenyyden Jukebuxin pilvipalveluun. Vastaanota siis kehys nyt ja kokeile palvelua! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 28.2.2014

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Loistavat tarjoukset

Ota parhaat vinkit omaan jouluusi Joulukirjasta

Suuresta Joulukirjasta 2014 löydät runsaasti ideoita kaikkeen mitä jouluun kuuluu, aina koristeista jouluherkkuihin! Tilaa omasi vain hintaan 14,90€ + postikulut 4,90€ eli yhteensä hintaan 19,80€! Tee tilaus siis nyt ja tee joulusta ikimuistoinen! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 3.11.2014

  
  
 

Seinä - ja sisustustarrat omalla tekstillä!

Teipparit.fi verkkokaupasta saat ison kasan valmiita seinä- ja sisustustarroja. Jos valmiit tarrat eivät nappaa, voit helposti suunnitella sisustustarran omalla tekstillä. Miltäpä kuulostaisi oma runo keittiön seinällä tai hauska lausahdus sängyn yläpuolella? Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 9.10.2014

  
  
 

Tekemällä nyt Fortum Vakaa -sähkösopimuksen saat 50 € vähennyksen sähkölaskuusi.

Lunasta nyt Fortum Vakaa -sähkötarjous! Saat edullisen sähkösopimuksen lisäksi nyt 50 euron edun sähkölaskullesi. Fortum Vakaa -sähkösopimuksessa yhdistyvät jatkuvan ja määräaikaisen sopimuksen edut: helppous, turvallisuus ja vakaa hinta. Siirry tarjoukseen samantien! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 3.10.2014

  
  
 

Älä tingi kotisi turvallisuudesta, tilaa Lukkoturva heti!

Tilaa ainutlaatuinen ja kattava mySafety Lukkoturva -vakuutus helposti ja nopeasti tästä. Kun tilaat nyt, saat vakuutuksen edulliseen hintaan: vain 29€/vuosi (norm. 39€/vuosi). Kun tilaat nyt, saat kaupan päälle myös mySafetyn suositun Turva-avaimenperän, jonka avulla voit saada kadonneet avaimesi takaisin! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 28.8.2014

  
  
 

Ihania sisustusesineitä kotiin

Weranna's Warehouse myy toinen toistaan kauniimpia sisustusesineitä ja koristeita kodin jokaiseen huoneeseen aina keittiöstä kylpyhuoneeseen ja makkariin. Lähde tekemään löytöjä ja hyödynnä alennuskoodi WWKESA10, jolla saat 10% alennuksen loppusummasta! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 24.6.2013

  
  
 

Vihreää energiaa kotiin edullisesti

Nordic Green Energy on pohjoisen johtava vihreän sähkön toimittaja, jonka sähkö on ystävällistä luonnolle sekä kukkarolle. Lisäksi saat valita sähkösi alkuperän vesivoimasta, tuulivoimasta ja ekoenergiasta. Vaihda nyt sähkösopimuksesi ja ota vihreää energiaa kotiisi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 14.6.2013

  
  
 

Prisma netissä

Prisma otti harppauksen nykyaikaan ja avasi nettikauppansa ovet. Prisman verkkokaupasta löytyy nyt kattavasti kodin elektroniikkaa, kirjoja, leffoja, pelejä, tietokoneita, puhelimia, keittiölaitteita ja paljon muuta, mitä löytyy myös tutuista Prisma-myymälöistä. Kirjasuosikeista esimerkiksi Sofi Oksasen uusin teos Prismasta ja kirjepostilla kotiinkuljetettuna. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 17.9.2012

  
  
 

5 euron lahjakortti Inessa-designkauppaan

Kurkista Inessan design-kauppaan, josta löytyy kosolti tuttuja brändejä ja merkkituotteita. Ensimmäisellä visiitillä kannattaa ottaa talteen myös viiden euron lahjakortti, jonka saat tilattua sähköpostiisi. Mene sivulle ja surffaile siellä hetki ja saat tilattua lahjakortin itsellesi. Käytä lahjakortti vaikkapa Block-lamppuun! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 17.7.2012

  
  
 

Mattoja tukkuhintaan kotiovellesi

Kaikenlaisia mattoja kotiin kuin kotiin niin edullisesti, että designkirppiksen kaluajakin yllättyy. Mattotukusta löytyy valehtelematta kymmeniä erilaisia mattoja kuten räsymattoja, hapsumattoja, nukkamattoja, villamattoja ja eteismattoja. Selaa läpi ja vaihda matot! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 11.7.2012

  
  
 

Design-valaisimet Laatuvalaisimesta

Nyt saat design-valaisimet yhdestä paikasta. Valikoimasta löydät niin klassikot kuin huippumodernit lamput, jokaiseen huoneeseen ja tarpeeseen. Lähde siis ostamaan esimerkiksi Eero Aarnion ihana tupla kupla-valaisin tai mikä tahansa muu valaisin satojen lamppujen joukosta! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 23.3.2012

  
  
 

Vuokraa teltta juhliin tai tapahtumaan Järvenpäässä

Pystytä teltta yo-juhliin, häihin, valmistujaisiin tai rippijuhliin. Vuokraa sateelta suojaava teltta pelastamaan tärkeä päivä. Telttoja riittää myös tapahtumatelttailuun. Yhteensä telttapinta-alaa voidaan järjestää yli 200 neliömetriä. Vuokraa telttasi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 5.6.2011

  
  
 

Sisustustavaratalo netissä

Osta huonekalut netistä, saat kotiinkuljetuksen ovelle saakka. Iso valikoima, paljon vaihtoehtoja ja nettikaupan sopivat hinnat. Tsekkaa heti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 24.4.2011

  
  
 

Messinkiset ovikilvet kotiin tai töihin

Kotiovea tai miksei työpaikankin kannattaa korostaa tyylikkäällä ja ajattomalla messinkikilvellä. Jos vanha nimikyltti on jo rapistunut tai olet uuden tarpeessa, tarkista millaisia ovikylttejä on tarjolla nyt. Hinta ei päätä huimaa ja saat nopean toimituksen. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 11.7.2010

  
  
 

Uusi grilli, ruohonleikkuri tai puutarhakalusto kesää varten

Käytä etusi nyt ja sijoita euroja uuteen grilliin, kesän ehdottoman tärkeään puutarhakalustoon tai vaikka uuteen ruohonleikkuriin. Tästä netin tavaratalosta löydät myös astiat, pelit, ajoneuvot ja huippusuositut mönkijät! Tsekkaa tarjoukset, sillä nyt on sen aika. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 30.5.2010

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Pysy ajantasalla parhaista ilmaisista

Uutiskirje  RSS-syöte  Twitter  Facebook  Google Plus Kotisivu/Viimeisimmät


Suosituimmat


Kaikki tarjouksetValitse mitä haluat

Asusteet


Autot ja veneet


Design


Elektroniikka


Elokuvat


Espoo


Helsinki


Hupi


Hyväntekeväisyys


Joulu


K-18


Kauneus ja hyvinvointi


Kengät


Kirjat


Koti


Kännykät ja älypuhelimet


Käyntikortit


Lahjakortit


Laihdutus


Lapsille


Lehdet


Lemmikit


Luontaistuotteet


Matkailu


Matkat


Muoti


Musiikki


Mustekasetit


Opiskelu


Pelit


Raha


Ruoka ja Juoma


Shoppailu


Tekniikka


Terveys


Tietokoneet


Työ


Urheilu


Vaatteet


Valokuvaus


Yrityksille