Kaikki ryhmässä Lahjakortit

Täysin ilmaiset

Paina Tykkää -nappeja kertoaksesi meille, mitkä ovat mielestäsi parhaimpia tarjouksiamme!


Tule kehittämään suomalaisia nettisivuja, saat liittymisetuna lahjakortin!

Liity nyt suomalaisten mediasivujen seurantamittaukseen ja voita palkintoja. Kaikki seurantaan osallistuvat ja laitteensa aktivoivat saavat liittymisedun. Liittymiseduksi voit valita Spotify Premium -kuukauden tai 10 € lahjakortin seuraaviin liikkeisiin: H&M, Zalando, CDON tai McDonalds. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 20.11.2014

  
  
 

Merkkituotteita 30-80 prosentin alennuksella

Liity jäseneksi ostosklubiin, jonka kautta pystyt tekemään ostoksia jopa 80 prosentin alennuksella. Klubin kautta saat tiedon tuote-eristä, jotka myydään klubin jäsenille huomattavasti hyllyhintaa edullisemmin. Jäsenyys on maksuton, eikä siihen liity ostopakkoa. Ano jäsenyyttä tästä ja pääset käsiksi edullisempiin hintoihin. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 4.7.2012

  
  
 

Anna mielipiteesi ja tienaa 15 euron lahjakortti

Tolunan panelistiksi liittyessäsi voit saada lahjakortteja eri liikkeisiin. Rahanarvoiset mielipiteesi otetaan huomioon heti liittyessäsi, sillä jakamalla ajatuksesi Tolunan kyselyihin saat 15 euroa lahjakorttina. Liity mukaan ja vastaa tästä ensimmäiseen kyselyyn. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 21.6.2012

  
  
 

Lahjakortteja tai tuotepalkintoja vastauksistasi

Rekisteröidy Tolunaan ja vastaa kyselyihin. Samalla kun vastauksillasi vaikutat siihen, millaisia tuotteita tulevaisuudessa tarjotaan, keräät pisteitä. Pisteillä voit lunastaa lahjakortteja tai tuotteita ilmaiseksi. Sinun tarvitsee siis vai rekisteröityä ja aloittaa muutamiin online-kyselyihin vastaaminen. Nopea ja ehdottoman ilmainen tapa hankkia lahjakortteja! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 18.10.2011

  
  
 

Paljon erilaisia palkintoja ja mahdollisuus kertoa mielipide

Osallistu Ipsos-kuluttajapaneeliin, jossa voit kertoa mielipiteesi niin, että se kuullaan. Mitä enemmän vastaat tutkimuksiin sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tienata upeita palkintoja. Tämä kaikki vie vain muutaman minuutin aikaa, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 31.5.2011

  
  
 

Liity ja saat ruokaa, ravintola-annoksia ja paljon muuta jopa 70 % alennuksella

Tässäpä oiva keino madaltaa laatutuotteiden ja -palveluiden hintaa. Kyseessä on sivusto, jolta löytyy jokaiseen kaupunkiin erinomaisia lahjakortteja. Lahjakortin hinta on aina matalampi kuin sen arvo (esimerkiksi 40 euron ravintolalahjakortti 20 eurolla). Jos riittävän moni kiinnostuu tarjouksesta, se toteutuu ja kiinnostuneille lähetetään lahjakortit sähköpostilla. Klikkaa tästä tarjouksesta sivulle, tsekkaa mikä on oman kaupunkisi tarjous ja osallistu. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 15.12.2010

  
  
 

Netin kilpailut sähköpostilla nopeasti

Maksimoi mahdollisuutesi voittaa palkintoja netin kilpailuista. Mikä olisikaan helpompaa kuin saada sähköpostilla kilpailut kootusti, jolloin sinun tarvitsee vain osallistua niihin ensimmäisten joukossa. Lisää osoitteesi Tule ja Voita -listalle ja saat kilpailut ennen muita! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 27.5.2010

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Lähes ilmaiset

Saat lahjakortin päivittäistavarakauppaan

Ilmoita tietosi, minne 25 euron arvoinen K-kaupan lahjakortti voidaan toimittaa. Lisäksi saat samalla 1 eurolla käyttöösi MrCal365:n, joka on todellä kätevä kalenteri. Kokeile palvelu ja katso onko se tehty sinulle. Lunasta tarjous nyt, ennen kuin muut ehtivät ensin! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 20.12.2013

  
  
 

5 euron lahjakortti CDON.comiin

Tilaa CDON.comin uutiskirje ja saat viiden euron lahjakortin kauppaan. Tästä kaupasta ostat levyt, leffat, kirjat ja viihde-elektroniikan helposti! Muista käyttää lahjakorttisi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.8.2012

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Loistavat tarjoukset

Lahjakortteja Kämpin ravintoloihin ja hotelleihin

Hanki lahja, joka ei taatusti unohdu. Kämp-groupin maineikkaat ravintolat ja hotellit Helsingissä ovat tunnettuja korkeatasoisesta palvelusta ja designistakin. Osta lahjaksi spa-lahjakortti, viikonloppu hotellissa tai keittiömestarin suositusmenu. Tässä on erinomainen lahja valmistuvalle, pyöreitä vuosia täyttävälle, liikekumppanille tai vaikka uunituoreelle avioparille. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 14.9.2012

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Pysy ajantasalla parhaista ilmaisista

Uutiskirje  RSS-syöte  Twitter  Facebook  Google Plus Kotisivu/Viimeisimmät


Suosituimmat


Kaikki tarjouksetValitse mitä haluat

Asusteet


Autot ja veneet


Design


Elektroniikka


Elokuvat


Espoo


Helsinki


Hupi


Hyväntekeväisyys


Joulu


K-18


Kauneus ja hyvinvointi


Kengät


Kirjat


Koristeet


Koti


Kännykät ja älypuhelimet


Käyntikortit


Lahjakortit


Laihdutus


Lapsille


Lehdet


Lemmikit


Luontaistuotteet


Matkat


Muoti


Musiikki


Mustekasetit


Opiskelu


Pelit


Raha


Ruoka ja Juoma


Shoppailu


Tekniikka


Terveys


Tietokoneet


Työ


Urheilu


Vaatteet


Valokuvaus


Yrityksille