Kaikki ryhmässä Lapsille

Täysin ilmaiset

Paina Tykkää -nappeja kertoaksesi meille, mitkä ovat mielestäsi parhaimpia tarjouksiamme!


Kokeile kuukausi maksutta Lasten omaa satukirjastoa

Onko taloudessasi pieniä perheenjäseniä? Haluaisitteko kokeilla Lasten omaa satukirjastoa, joka on juuri perheen pienille tehty digipalvelu, jossa on runsaasti satuja ja suurinosa ääneen luettu! Tarinoissa seikkailevat lasten suosikkihahmot, kuten Muumit, Pupu Tupuna, Angry Birds, Frozen, Autot, My Little Pony ja monet muut. Kokeile nyt ensimmäinen kuukausi maksutta ja aloita satutuokiot samantien! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 2.11.2016

  
  
 

Elisa perhe: avaus ja ensimmäiset 3 kk 0 €

Elisa perhe -palvelun avulla voi tarkistaa missä lapsi liikkuu ja että yhteys heihin toimii. Palvelun avulla lapsi voi turvallisesti tutkia maailmaa ja vanhemmat ovat ajantasalla missä lapsi on. Nyt Elisa perheen avaus ilmaiseksi sekä kolme ensimmäistä kuukautta vain 0€! Kokeile palvelua ja ihastu sen vaivattomuuteen. (Älypuhelimissa palvelu toimii vain Android 4.0 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä varustetuissa Android-älypuhelimissa.) Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 4.8.2015

  
  
 

Kokeile Satukirjastoa kuukauden ajan maksutta!

Satukirjasto sisältää yli 100 valloittavaa ja tuttua satua lapsiesi iloksi! Nämä kaikki tarinat ovat käytössäsi ja kirjastoa voit käyttää tabletilla. Haet satuja helposti kirjastosta ja ne ovat aina mukana mihin menettekään! Nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton, joten kannattaa käyttää tarjous hyödyksi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 25.6.2015

  
  
 

Pilttipiiri on kerho jokaiselle äidille tai odottavalle

Pilttipiiriin liittyminen on ilmaista ja helppoa. Jäsenenä voit kysyä kysymyksiä suoraan asiantuntijoilta lastenhoidosta ja ruoista. He kuuntelevat tarpeitasi ja kertovat vinkkejä. Kaiken tärkeän avun ja tiedon lisäksi keräät Piltti-tuotteilla mahtavia palkintoja! Voit myös päästä jäsenenä Piltin tuotekehitykseen. Älä odota enää vaan liity mukaan! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 15.6.2015

  
  
 

Tutustu nyt ilmaiseksi Babyfitiin

Babyfit on ammattilaisten perustama nettineuvola odottaville äideille. Sieltä saat vinkit raskausajan liikuntaan, terveellisiin elämäntapoihin sekä synnytykseen valmistautumiseen. Koko perhe hyötyy Babyfitistä ja saa uutta energiaa päiviin! Tule tutustumaan Babyfitiin! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 15.6.2015

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Lähes ilmaiset

Reppu lahjaksi sekä 3 vapaavalintaista kirjaa 1€/kpl!

Lasten Oma Kirjakerho sopii kaikille lapsille! Ihanat sadut Nalle Puhista, Disneyn suosikeista sekä suositut Autot löydät kerhosta! Tutustumisetuna saat lapsellesi Tuhkimo ja Tähkäpää- tai Autot-repun sekä valita 3 kirjaa monista vaihtoehdoista 1€/kpl! Postikulut ovat 6,90€ joten eikun liittymään! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 3.8.2015

  
  
 

Liity Vaukirja-kerhoon ja saat söpöt lahjat pienokaisellesi!

Vaukirja-kerho on ihan pienimmille tarkoitettu kerho oppimiseen ja tarinoimiseen. Uutena jäsenenä saat pehmokirjoja ja -palikoita lapsesi leikittäväksi! Sinun täytyy maksaa vain postikulut 5,90€, muuten tervetuliaispaketti on maksuton! Liity jo tänään niin lapsesi saa kehittyä kehittävien lelujen parissa! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 3.8.2015

  
  
 

Minit-kirjakerhon tutustumistarjouksena 3 kirjaa 1€/kpl sekä lahja!

Minit on 0-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu kirjakerho. Löydät kerhosta monia ihania satu-, ääni- ja nappikirjoja kerhosta lapsellesi. Tutustumisetuna saat valita 3 kirjaa vain 1€/kpl sekä kaupan päälle Tiikeri-fleecepeiton tai Nalle Puh-huppupyyhkeen! Liittymällä olet myös mukana 30 000€ arvonnassa. Lähde mukaan ja takaa lapsellesi ikimuistoisia satuhetkiä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 22.7.2015

  
  
 

Lekmerin Outlet-osastolta lapselle tuotteita jopa -70% alennuksella

Lekmer on oikea osoite, kun haluat tehdä löytöjä niin lastentarvikkeista kuin leluista ja äitiystuotteista. Lekmerin tuhansien tuotteiden valikoimista löytyy monilta eri merkeiltä turvallisia tuotteita lapsille aina vastasyntyneistä kouluikäisiin. Kaupan Outlet-osastolta voi tehdä loistolöytöjä, sillä siellä alennukset ovat kivunneet hurjaksi ja hinta tipahtaa jopa -70%! Siirry kauppaan ja hyödynnä tarjoukset! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.6.2014

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Loistavat tarjoukset

Aku Ankka Juniorista ensimmäin askel kohti sarjakuvien maailmaan

Aku Ankka Juniori on suunniteltu perheen pienimmille ja se sisältää kuukausittain ilmestyvät lehden lisäksi runsaan digipalvelun, jossa riittää puuhaa ja ihmeteltävää. Palvelussa on lukuisia satuja valmiiksi luettuina sekä paljon muuta tekemistä. Kannattaa tutustua näytepätkiin, jotka ovat tilaussivulla! Tilaa nyt ja saat 8 kuukauden tilauksen vain alle 25 eurolla! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 14.5.2014

  
  
 

Maailman nopein tapa siivota lelut lattialta!

HelpBox on enemmän kuin laatikko, jossa voit säilöä lapsen lelut. Se muutautuu myös lapsen leikkialustaksi! Valitse kolmesta kulissipinnasta ja nappaa kotiisi HelpBox, jolla lelujen kerääminen lattialta onnistuu käden käänteessä. Tutustu ja tilaa nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 7.5.2014

  
  
 

Tuhansia leluja lapsille

Br-lelujen verkkokaupasta saat kaikki lasten lempilelut ikään ja sukupuoleen katsomatta! Valikoimassa on niin klassikoita, kuten Legoja sekä uudempia lelusuosikkeja. Tilaa nyt ja saat leluille jopa peräti 365 päivän palautusoikeuden! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 11.3.2014

  
  
 

Tukiopetusta ja preppausta

Tarvitsetko tukiopetusta tai apua kouluhommien kanssa. Olet sitten lukiolainen, yläasteella, ammattiin opiskeleva tai ala-asteelainen saat täältä apua. Katso miten voit saada oman tukiopettajan auttamaan sinua oppimaan. Yhteydenotot yhden klikkauksen takana. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 5.2.2011

  
  
 

Testivoittanut turvaistuin ilmaisella kuljetuksella

Suojaa lapsi autossa kunnon turvaistuimella. Concord Transformer T Isofix on voittanut vuonna 2010 kokoluokkansa ja on erinomainen valinta lapsellesi autoon. Saat paketille ilmaisen kuljetuksen, kun tilaat turvaistuimen tästä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 5.12.2010

  
  
 

Kestovaipat ja muut lastentarvikkeet täältä

Säästä rahaa ja luontoa siirtymällä kestovaippojen kuluttajaksi. Iso määrä erilaisia vaippoja ja imuja moneen lähtöön löytyy täältä. Lisäksi mukana monia muita tärkeitä lastentarvikkeita kuten kantoreput, -liinat, sitterit, imetytyynyt.. jne. Yli 100 euron tilauksille ilmainen kuljetus! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 2.12.2010

  
  
 

Soitonopetusta aikuisille ja lapsille

Opi soittamaan nuoteista ammattilaisen opetuksessa. Latidon musiikkikoulun opettajat tulevat opettamaan oppilaiden kotiin sopivana ajankohtana. Ilmoittaudu oppilaaksi täyttämällä yhteystietolomake. Latidon kautta voit oppia soittamaan niin omaksi kuin muidenkin iloksi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 15.8.2010

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Pysy ajantasalla parhaista ilmaisista

Uutiskirje  RSS-syöte  Twitter  Facebook  Google Plus Kotisivu/Viimeisimmät


Suosituimmat


Kaikki tarjouksetValitse mitä haluat

Asusteet


Autot ja veneet


Design


Elektroniikka


Elokuvat


Espoo


Helsinki


Hupi


Hyväntekeväisyys


Joulu


K-18


Kauneus ja hyvinvointi


Kengät


Kirjat


Koti


Kännykät ja älypuhelimet


Käyntikortit


Lahjakortit


Laihdutus


Lapsille


Lehdet


Lemmikit


Luontaistuotteet


Matkailu


Matkat


Muoti


Musiikki


Mustekasetit


Opiskelu


Pelit


Raha


Ruoka ja Juoma


Shoppailu


Tekniikka


Terveys


Tietokoneet


Työ


Urheilu


Vaatteet


Valokuvaus


Yrityksille