Kaikki ryhmässä Raha

Täysin ilmaiset

Paina Tykkää -nappeja kertoaksesi meille, mitkä ovat mielestäsi parhaimpia tarjouksiamme!


Liity Bonuswayhin ja lunasta ylimääräinen 10 euron lisäbonus

Bonusway on fiksumpi tapa shoppailla netissä. Siirry suosikkiverkkokauppaasi Bonusway kautta, tee ostoksesi normaalisti ja saat rahaa takaisin pankkitilillesi. Liity mukaan ilmaiseksi nyt ja saat ylimääräisen 10 euron lisäbonuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 16.6.2017

  
  
 

Myy romukultasi hyvään hintaan

Tee syyssiivous kultaesineillesi ja korulaatikollesi. Jos löydät koruja tai tavaroita, jotka ovat rikkoutuneet tai joutuneet tarpeettomiksi, voit lunastaa rahat niistä hyvään hintaan. Tilaa Nettikullalta maksuton turvapaketti ja lähetä romukulta eteenpäin arvioitavaksi ja saat arvion, sekä rahat tilillesi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 25.9.2014

  
  
 

Vaihda tarpeettoman kultaesineet helposti rahaksi!

Käy läpi turhaksi jääneet esineet ja -korut, joita et enää käytä tai jotka ovat menneet rikki, nimittäin voit muuttaa tarpeettomat kultaesineesi helposti rahaksi! Tilaa Verkkokullalta kullan myyntipakkaus, joka koostuu etukäteen maksetusta postivakuutetusta palautuskuoresta, turvapussista, ohjeista sekä sopimuspapereista. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 23.9.2014

  
  
 

Näin saat rahaa takaisin ostoksistasi

Kerää bonukset talteen suoraan omalle pankkitilillesi nettiostoksistasi. Kun varaat lentoja, hotelliöitä, ostat vaatteita, kenkiä, elokuvia tai kirjoja netistä, voit saada niistä itsellesi Ostohyvitystä. Kun Ostohyvitystä on kertynyt 15 euron verran, saat rahat maksettuna omalle pankkitilillesi. Ostohyvitystä saa tällä hetkellä reilusti yli 300 verkkokaupasta mukaan lukien Sokos, Nelly, Asos, SuperSaver, Finnair, Hotels.com, Stadium. Rekisteröidy ja tienaa heti ensimmäiset Ostohyvitykset! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 14.3.2013

  
  
 

Kilpailuta lainat ja kulutusluotot

Kun pohdit lainan tai kulutusluoton ottamista, tee kilpailutus, jotta löydät sinulle sopivimman lainan. Täytä tiedot, joilla olet suunnittelemassa lainan ottoa ja saat sähköpostilla sinulle sopivimman lainatarjouksen. Säästä aikaasi ja rahaasi! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.12.2012

  
  
 

Asuntolaina edullisemmaksi

Hankalassa taloustilanteessa ei ole järkevää tuhlailla rahoja kalliisiin lainoihin ja etenkään niiden korkoihin. Asuntolaina on elämän suurimpia hankintoja ja siksi sitäkin kannattaa seurata muullakin kuin verkkopankin tunnuksia näpyttelemällä. Toimi siis seuraavalla tavalla: kilpailuta asuntolainasi, säästä rahaa, elä mukavammin. Asuntolainaa voit nykyään hakea turvallisesti netissä. Kilpailuta siis oma lainasi ja tee hakemus uuteen halpaan lainaan nopeasti. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 26.11.2012

  
  
 

Säästä rahaa järkeistämällä kulutusluotot

Moni maksaa kulutusluotostaan hulluja hintoja, koska ei ole jaksanut paneutua asiaan kunnolla. Kuka niistä käppyröistä ja kippuroista ymmärtääkään ja siksi on helpompaa antaa koneen optimoida paras mahdollinen ratkaisu. Tarkastuta oma kulutusluottosi Etua.fi-palvelussa. Samalla voit luoda rahaa tyhjästä yhdistämällä lainasi ja säästämällä lainan hoitokuluissa. Uhraa aikaasi 10 minuuttia tuntien sijaan ja aloita säästäminen heti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 14.11.2012

  
  
 

Kilpailuta autovakuutus täältä

Tarpeellinen ja pakollinen liikennevakuutus on hankittava aina. Kilpailuta autovakuutukset ja voit saada suuren säästön. Nopeiten hankit uuden vakuutuksen kaivamalla esiin rekisteriotteen ja vakuutuskirjasi. Näistä asiakirjoista löytyvät kaikki tarvittava tieto kilpailuttamiseen. Muutamassa minuutissa, sinulla on uusi ja edullisempi vakuutus. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 4.9.2012

  
  
 

Vaihda halvempaan puhelinliittymään

Säästä vuodessa kymmeniä, jopa satoja euroa vaihtamalla liittymäsi järkevämpään. Tarkista kannattaako pakettiratkaisu, vai soitteletko vain minuuttihinnan perusteella. Yllätyt varmasti tuloksesta ja huomaat, että voit säästää rahaa johonkin hauskempaan luopumatta kuitenkaan koko puhelimesta. Solmi uusi sopimus vaikka heti! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 17.8.2012

  
  
 

Täytä ilmainen verkkohakemus minuutissa

Teet lainahakemuksen minuutissa netissä ja sen kautta voit saada tilillesi heti 50 eurosta neljään sataan euroon. Jos tarpeesi on suurempi, valitse kulutusluotto 2500 euroon saakka. Täytä ilmainen hakemus ja lainahakemuksesi siirtyy käsittelyyn heti. Laina itsessään on tavallisen hintainen, mutta toisin kuin monella muulla toimijalla, tässä itse hakemus on ilmainen. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 24.2.2011

  
  
 

Luottokortti kännykkään

Avaa kännykkääsi kolmen sadan euron luotto. Täytä hakemus Everydayn sivulla ja pystyt nostamaan nopeasti tekstiviestillä luottoa 300 euroon saakka tilillesi. Rahat ovat tililläsi lähes reaaliajassa ja voit käyttää luoton valintasi mukaan. Joustava takaisinmaksu ja nopea palvelu. Tässä kännykässä olevassa luottokortissa ei ole avaus eikä kuukausimaksuja, joten voit pitää pahanpäivän varaa ilmaiseksi saatavilla - toki itse luoton käytöstä maksat tavalliseen tapaan. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 5.2.2011

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Lähes ilmaiset

Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitaleita jaetaan pelkkien toimituskulujen hinnalla!

Itsenäinen Suomi juhlii 100-vuotista historiaansa vuonna 2017. Sen kunniaksi Suomen Moneta jakaa juhlamitaleita pelkällä toimituskulujen (4,95 euroa) hinnalla. Kaikkiaan jaossa on 100 000 ilmaista mitaliaja niitä jaetaan 1 kappale / henkilö. Osoita kunnioituksesi itsenäistä isänmaatamme kohtaan ja tilaa näyttävä juhlamitali saman tien! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 9.8.2016

  
  
 

Ilmari Tapiovaara erikoiseuro on täällä!

Suomalaista muotoilua maailmankartalle vienyttä Tapiovaaraa muistava erikoiseuro on hieno lisä kenen tahansa kokoelmiin. Sinulla on nyt mahdollisuus hankkia se kokoelmiisi vieläpä nimellisarvolla vain 2 eurolla. Lähetykseen lisätään toimituskulut 3,80 euroa. Samalla lunastat paikkasi suositussa kansainvälisessä Erikoiseurot-kokoelmassa Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 29.12.2014

  
  
 

Talvisodan hengessä -muistomitali

Talvisodassa 75 vuotta sitten Suomi taisteli itsenäisyytensä puolesta. Sankaritekoja kunnioittaakseen Suomen Moneta toteutti näyttävän Talvisodan hengessä -muistomitalin, joista osa jaetaan nyt ilmaiseksi (maksat vain postikulut 4,90 euroa). Tilaaja ei sitoudu muihin tilauksiin, mutta voi halutessaan hyödyntää myös muita sivustolla olevia tarjouksia. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 16.6.2014

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Loistavat tarjoukset

Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja

Luit oikein, maksat ensimmäisestä lainasta takaisin vain sen summan mitä hait! Sinun tarvitsee vain maksaa summa takaisin 30 päivän kuluttua. Vivus on helppo ja luotettava tapa saada rahaa omiin tarpeisiisi nopeasti. Jätä hakemus jo tänään! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 26.6.2015

  
  
 

Hae Bondorasta reilua ja edullista lainaa

Bondora on kohtaamispaikka joka tuo yhteen sijoittajat ja lainaajat ympäri maailmaa. Bondora on turvallinen ja helppo verkkopalvelu, joka toimii markkinapaikkana maailmanlaajuiselle vertaislainaamiselle. Hae siis lainaa turvallisesti kun äkillinen rahantarve yllättää. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 25.12.2014

  
  
 

Ensimmäinen lainasi ilman kuluja! Hae 10-400 euroa tästä

Vivus tarjoaa ensimmäisen lainasi ilman kuluja kun maksat sen 30 vuorokauden sisällä! Hae tästä jopa 400 euroa ja sinun ei tarvitse maksaa penniäkään enempää takaisin. Hae lainaa nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 21.11.2014

  
  
 

Voit saada jopa 10.000 euron kulutusluoton

Fellow Finance tarjoaa kulutusluottoja 400-10.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat täysimääräisesti lainanhakijan kerralla nostettavia ja kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Lainanhakijalle Fellow Finance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen rahoitusratkaisu. Lainassa ei ole mitään monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 10.10.2014

  
  
 

Helppoa ja varmaa lainaa

NopsaLaina tarjoaa lainaa 500-15.000 euroa helposti. 6000-1000 euron lainoihin tarvitaan takaaja tai yhteishakija ja yli 10.000 euron lainan saanti onnistuu ainoastaan yhteishakijan kanssa. Saat valita laina-ajaksi 6-60 kuukautta ja korkomäärä on 9-14 % lainasummasta vuodessa. Hae siis tästä itsellesi lainaa kun sitä tarvitset. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 29.8.2014

  
  
 

Luotettava ja turvallinen luottokortti

Hae DFC WhiteCard Mastercardia 200-500 euron luottorajalla. Kortilla voit maksaa kaikkialla maailmassa sekä verkossa. Kortissa ei ole avaus- eikä vuosimaksuja ja maksat vain käytön mukaan! Täytä hakemuksesi nyt. *Korttiin liitetään DFC Nordic Oyj:n myöntämä laina. Maksat vain tehdyistä ostoksista, et myönnetystä luottorajasta. Lainasummasta riippumatta nostetun lainan kuukausittainen nimelliskorko on aina 5%. Lisäksi maksat 10% nostopalkkion ostotapahtumasta. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luotolle on 172,5%. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 31.7.2014

  
  
 

Uusi Mastercard FlexCard on täällä, hae!

Hae itsellesi Mastercard FlexCard joka on uusi joustava maksuväline. Kortti käy ympäri maailman tavallisissa kaupoissa, sekä verkossa voit maksaa sillä ostoksesi sekä varata vaikka hotellihuoneen. Voit siirtää kortille rahaa omalta pankkitililtäsi tavallisen tilisiirron tapaan tai ottaa pienlainan, joka maksetaan kortillesi. Sinun tulee olla vain täysi-ikäinen ja voit hakea korttia! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 15.5.2014

  
  
 

Käy valuuttakauppaa ja aloita treidaaminen

eToro on netissä toimiva alusta treidaajille. Saat käyttöösi ilmaiset treidausoppaat ja kurssit sekä henkilökohtaisen tilihoitajan. Voit tehdä valuutta-, tavara- ja hyödykekauppoja. Minimitalletus on 50 dollaria, eli n. 35 euroa. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 18.6.2013

  
  
 

Hae lainaa 20-1000 euroa

Lainantarve voi olla pienen pieni tai joskus suurempikin. Yllättävän rahapulan selätät Lainaston 20 eurosta jopa tuhanteen euroon yltävällä lainahaitarilla. Lainan voi hakea kätevästi netissä ja se maksetaan tilille muutamassa minuutissa. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 23.6.2012

  
  
 

Lainaa arjen muuttuviin tilanteisiin Ferratumilta

Ferratumilta 50-1000 euron lainaa arjen muuttuviin tarpeisiin. Uusille asiakkaille Ferratum myöntää max. on 400€. Laina-ajaksi voit valita 15-90 päivän väliltä ja korko määräytyy myös tämän mukaisesti. Hae lainaa netissä! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 29.12.2011

  
  
 

Lainaa matkalle Reissuvipistä

Olipa matkasi lyhyt tai pitkä, hae reissuvipin lainaa 50 eurosta aina 500 euroon. Voit itse myös päättää takaisinmaksusta ja tehdä muutoksia maksuohjelmaasi. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia, riittää kun olet 23-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Hae lainaa kätevästi netissä nyt! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 30.9.2011

  
  
 

Piensijoittajalle jopa 8 % verovapaa tuotto

Tuotto.fi sivusto tarjoaa sijoitusinstrumentin, jonka kautta sijoittaja saa verovapaata tuottoa jopa 8 % omalle sijoitukselleen. Tuottoa.fi takana hyrräävä OPR-Vakuus myy B-sarjan osakkeita, jotka oikeuttavat omistajansa osinkoon. Tätä maksetaan kerran kuussa sijoittajan tilille. Nopean osingon maksun lisäksi Tuottoa.fi ei sido sijoittajaa palveluunsa pitkiksi määräajoiksi vaan se ostaa kaikki osakkeet takaisin, jos asiakas niin haluaa. Sijoita ja tienaa! Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 2.8.2011

  
  
 

Jopa 2500 euron luotto heti tilille

Täytä lainahakemus, jonka kautta sinulla on mahdollisuus 400-2500 euron luottoon. Kulutusluotton maksuajan päätät itse ja samalla nautit yhdestä markkinoiden edullisimmasta korosta. Täytä hakemus ja saat liikkumavaraa budjettiisi. Klikkaa tarjoukseen!.
Lisää tietoa |  Lisätty 21.2.2011

  
  
 

Näytä suosituimmat  |   Näytä kaikki tarjoukset

Pysy ajantasalla parhaista ilmaisista

Uutiskirje  RSS-syöte  Twitter  Facebook  Google Plus Kotisivu/Viimeisimmät


Suosituimmat


Kaikki tarjouksetValitse mitä haluat

Asusteet


Autot ja veneet


Design


Elektroniikka


Elokuvat


Espoo


Helsinki


Hupi


Hyväntekeväisyys


Joulu


K-18


Kauneus ja hyvinvointi


Kengät


Kirjat


Koti


Kännykät ja älypuhelimet


Käyntikortit


Lahjakortit


Laihdutus


Lapsille


Lehdet


Lemmikit


Luontaistuotteet


Matkailu


Matkat


Muoti


Musiikki


Mustekasetit


Opiskelu


Pelit


Raha


Ruoka ja Juoma


Shoppailu


Tekniikka


Terveys


Tietokoneet


Työ


Urheilu


Vaatteet


Valokuvaus


Yrityksille