Koti > Koti > Iittalan Primavera mukit vain 5 euroa/kpl


Säästä
58%

Iittalan Primavera mukit vain 5 euroa/kpl

Iittalan alennusmyynti on alkanut. Muunmuassa Primavera-sarjan astioita saataville jopa 55 % alennuksella. Primaveran kauniit mukit ja lautaset nyt 5 euroa kappaleelta. Lisäksi klassikkotuotteita kuten Aalto-maljakkoja ja Hackmannin paistinpannuja sekä Fiskarsin saksia huippualessa. Tarjous päättyy 31.7.2011

Tarjous on valitettavasti loppunut. Ei huolta, sillä alla on muita juuri nyt voimassa olevia ilmais-tarjouksia.

Älä anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi - tilaa nyt ilmaisia.fi -uutiskirje

Lisää tarjouksia ryhmässä Koti

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä KotiVaihda halvempaan sähköön ja säästä

Milloin viimeksi olet kilpailuttanut sähkösi? Kilpailuttamalla sähkösi saatat säästää sähkölaskussasi jopa satoja euroja vuodessa. Muuttosähkö kilpailuttaa ilmaiseksi sähkön hinnan puolestasi ja näet helposti, millä hinnalla voisit saada sähköä kotiisi. Sähkön kilpailuttaminen kannattaa tehdä heti, niin pääset hyötymään edullisemmasta sähköstä mahdollisimman pian!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Haetaan laatusänkyjen testaajia

Voisitko sinä ryhtyä testaamaan sänkyä? Saat valita testaatko jenkki- vai säätösänkyä ja testiajan jälkeen saisit pitää sen omanasi. Tässä on sinulle hauska mahdollisuus päästä kertomaan rehellinen mielipide tuotteesta sekä pitää se itselläsi! Hae testaajaksi nyt!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Haemme testiryhmään testaamaan grillin

Haku on alkanut! Hae kaasu-, sähkö- tai hiiligrillin testaaajaksi. Mikäli pääset testiryhmään, pääset kertomaan oman mielipiteesi testaamastasi grillistä sekä saat pitää sen omanasi! Hae siis testaajaksi nyt.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Koti...