Koti > Koti > Iittalan Primavera mukit vain 5 euroa/kpl


Säästä
58%

Iittalan Primavera mukit vain 5 euroa/kpl

Iittalan alennusmyynti on alkanut. Muunmuassa Primavera-sarjan astioita saataville jopa 55 % alennuksella. Primaveran kauniit mukit ja lautaset nyt 5 euroa kappaleelta. Lisäksi klassikkotuotteita kuten Aalto-maljakkoja ja Hackmannin paistinpannuja sekä Fiskarsin saksia huippualessa. Tarjous päättyy 31.7.2011

Tarjous on valitettavasti loppunut. Ei huolta, sillä alla on muita juuri nyt voimassa olevia ilmais-tarjouksia.

Älä anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi - tilaa nyt ilmaisia.fi -uutiskirje

Lisää tarjouksia ryhmässä Koti

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä KotiVaihda halvempaan sähköön

Nyt kannattaa kilpailuttaa nykyinen sähkösopimuksesi ja saatat säästää jopa satoja euroja vuodessa! Kun kilpailutat ja vaihdat halvempaan sähköön, sinun ei tarvitse huolehtia yhteydenpidosta nykyiseen sähköntoimittajaan, sähkönsiirto pysyy samana ilman katkoksia sähköntoimituksessa! Lähde siis katsomaan kuinka paljon voisit säästää!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Tässä sinulle sähköinen 5:2-reseptikirja

Saat kätevän reseptikirjasen sähköpostiisi maksutta kun osallistut Kitchen Aid-yleiskoneen arvontaan! Osallistuminen vie vain hetken mutta tekee sinusta monen monta reseptiä rikkaamman! Lunasta omasi nyt ja saatat samalla voittaa myös näppärän yleiskoneen!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Ilmoittaudu imurin tuotetestaajaksi!

Nyt haetaan imureille tuotetestaajia. Hae siis pikaisesti paikkaa ja mikäli pääset testiryhmään, toimitetaan testattava imuri sinulle kotiin ja saat pitää sen testiajan jälkeen omanasi. Itse tuotteen testaaminenkin vie vain noin tunnin, joten hae paikkaa nyt!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Koti...