Koti > Koti > Iittalan Primavera mukit vain 5 euroa/kpl


Säästä
58%

Iittalan Primavera mukit vain 5 euroa/kpl

Iittalan alennusmyynti on alkanut. Muunmuassa Primavera-sarjan astioita saataville jopa 55 % alennuksella. Primaveran kauniit mukit ja lautaset nyt 5 euroa kappaleelta. Lisäksi klassikkotuotteita kuten Aalto-maljakkoja ja Hackmannin paistinpannuja sekä Fiskarsin saksia huippualessa. Tarjous päättyy 31.7.2011

Tarjous on valitettavasti loppunut. Ei huolta, sillä alla on muita juuri nyt voimassa olevia ilmais-tarjouksia.

Älä anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi - tilaa nyt ilmaisia.fi -uutiskirje

Lisää tarjouksia ryhmässä Koti

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä Koti


Reseptit jokaiselle kokille

Nettireseptit tarjoaa nyt reseptejä ja ruokaohjeita niin liharuokien kuin herkkudrinkkien valmistamiseen. Selaa reseptejä ja lähetä niitä vaikka omalle kotisivullesi tai blogiin. Kätevää ja ilmaista! Älä osta siis keittokirjaa vaan selaa nettireseptit.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Kotiin turvajärjestelmä tästä, jätä yhteydenottopyyntö

Verisure tarjoaa älykkäät ratkaisut kotiisi joilla voit säästää energiaa sekä valvoa kodin sisäilmaa. Lisäksi Verisuren avulla voit liittää hälytyskeskukseen murto- ja palohälytyksen. Jätä yhteydenottopyyntö nyt ja kuulet sinulle sopivista ratkaisuista sekä osallistut samalla vuoden palvelumaksujen arvontoihin ja saat SmartPlugin kaupanpäälle!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Tässä sinulle sähköinen 5:2-reseptikirja

Saat kätevän reseptikirjasen sähköpostiisi maksutta kun osallistut Kitchen Aid-yleiskoneen arvontaan! Osallistuminen vie vain hetken mutta tekee sinusta monen monta reseptiä rikkaamman! Lunasta omasi nyt ja saatat samalla voittaa myös näppärän yleiskoneen!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Koti...