Koti > Lapsille > GIRL:IT-kerhon tutustumispaketti


GIRL:IT-kerhon tutustumispaketti

GIRL:IT on kasvattanut lasten lukuintoa ja parantanut lukutaitoa jo vuosien ajan. GRIL:IT-kerhossa yhdistyvät viihde ja tieto. Jäsenet saavat joka kuukausi suoraan kotiin postilaatikkoon jännittävän kerhopaketin, jossa on iän mukainen kirja, lehti ja hienoja kerhotavaroita. Päätät itse, mitkä paketit haluat ostaa ja miten usein. Kaiken lisäksi jäsenten käytössä ovat GIRL:IT-kerhon kotisivut, jossa tavataan uusia kavereita ja jutellaan kirjoista, idoleista ja muista asioista – joka päivä, joka kuukausi, vuoden ympäri! Liity GIRL:IT-kerhon jäseneksi jo tänään, niin saat suuren tutustumispaketin 5,90 eurolla. Postimaksu sisältyy hintaan.

Klikkaa tästä tarjoukseen

Lisää tarjouksia ryhmässä Lapsille

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä LapsilleElisa perhe: avaus ja ensimmäiset 3 kk 0 €

Elisa perhe -palvelun avulla voi tarkistaa missä lapsi liikkuu ja että yhteys heihin toimii. Palvelun avulla lapsi voi turvallisesti tutkia maailmaa ja vanhemmat ovat ajantasalla missä lapsi on. Nyt Elisa perheen avaus ilmaiseksi sekä kolme ensimmäistä kuukautta vain 0€! Kokeile palvelua ja ihastu sen vaivattomuuteen. (Älypuhelimissa palvelu toimii vain Android 4.0 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä varustetuissa Android-älypuhelimissa.)

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Kokeile Satukirjastoa kuukauden ajan maksutta!

Satukirjasto sisältää yli 100 valloittavaa ja tuttua satua lapsiesi iloksi! Nämä kaikki tarinat ovat käytössäsi ja kirjastoa voit käyttää tabletilla. Haet satuja helposti kirjastosta ja ne ovat aina mukana mihin menettekään! Nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton, joten kannattaa käyttää tarjous hyödyksi!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Pilttipiiri on kerho jokaiselle äidille tai odottavalle

Pilttipiiriin liittyminen on ilmaista ja helppoa. Jäsenenä voit kysyä kysymyksiä suoraan asiantuntijoilta lastenhoidosta ja ruoista. He kuuntelevat tarpeitasi ja kertovat vinkkejä. Kaiken tärkeän avun ja tiedon lisäksi keräät Piltti-tuotteilla mahtavia palkintoja! Voit myös päästä jäsenenä Piltin tuotekehitykseen. Älä odota enää vaan liity mukaan!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Lapsille...