Koti > Raha > Kultaesineet rahaksi


Kultaesineet rahaksi

Tee kevätsiivous myös kultaesineillesi ja korulaatikollesi. Jos löydät koruja tai tavaroita, jotka ovat rikkoutuneet tai joutuneet tarpeettomiksi, voit lunastaa rahat niistä hyvään hintaan. Kullan arvo on tällä hetkellä 8-35 euroa grammalta riippuen karaattimäärästä. Esimerkiksi 24 karaatin kullasta valmistetusta noin 10 grammaa painavasta sormuksesta saat tilillesi 355 euroa. Kultaesineet on helppo postittaa Ostokultakuoressa. Saat rahat tilille samana päivänä, kun lähetyskuori on vastaanotettu Ostokullan toimipisteessä.

Tarjous on valitettavasti loppunut. Ei huolta, sillä alla on muita juuri nyt voimassa olevia ilmais-tarjouksia.

Älä anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi - tilaa nyt ilmaisia.fi -uutiskirje

Lisää tarjouksia ryhmässä Raha

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä RahaAlennuskuponkeja kaupunkisi liikkeisiin

Kirjaa sähköpostiosoitteesi ja valitse kaupunkisi. Saat lista mainioista alekupongeista, joita alueellasi tarjotaan. Lisäksi kutsumalla kavereita, voit tienata jopa 120 euroa alennuskuponkien ostamiseen. Kutsumalla muutaman kaverin mukaan voit helposti tienata esimerkiksi ilmaisen kampaajakäynnin, matkan tai liput keikalle.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Kaikki parhaat palkinnot listattuina voitettavaksi

Lataa voittomahdollisuutesi täysiin mittoihin osallistumalla kilpailuihin. Koska kilpailumetsästyksessä on oma vaivansa, kaikki parhaat kilpailut onkin koottu yhden sivuston alle. Valitse kategoriasta mitä haluat voittaa ja osallistu kisaan. Uusia kilpailuita päivitetään, joten kannattaa pysyä valppaana. Älä anna yhdenkään voiton vilahtaa ohi silmiesi.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Vaihda halvempaan puhelinliittymään

Säästä vuodessa kymmeniä, jopa satoja euroa vaihtamalla liittymäsi järkevämpään. Tarkista kannattaako pakettiratkaisu, vai soitteletko vain minuuttihinnan perusteella. Yllätyt varmasti tuloksesta ja huomaat, että voit säästää rahaa johonkin hauskempaan luopumatta kuitenkaan koko puhelimesta. Solmi uusi sopimus vaikka heti!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Raha...