Koti > Raha > Kultaesineet rahaksi


Kultaesineet rahaksi

Tee kevätsiivous myös kultaesineillesi ja korulaatikollesi. Jos löydät koruja tai tavaroita, jotka ovat rikkoutuneet tai joutuneet tarpeettomiksi, voit lunastaa rahat niistä hyvään hintaan. Kullan arvo on tällä hetkellä 8-35 euroa grammalta riippuen karaattimäärästä. Esimerkiksi 24 karaatin kullasta valmistetusta noin 10 grammaa painavasta sormuksesta saat tilillesi 355 euroa. Kultaesineet on helppo postittaa Ostokultakuoressa. Saat rahat tilille samana päivänä, kun lähetyskuori on vastaanotettu Ostokullan toimipisteessä.

Tarjous on valitettavasti loppunut. Ei huolta, sillä alla on muita juuri nyt voimassa olevia ilmais-tarjouksia.

Älä anna yhdenkään tilaisuuden mennä ohi - tilaa nyt ilmaisia.fi -uutiskirje

Lisää tarjouksia ryhmässä Raha

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä RahaAlennuskuponkeja kaupunkisi liikkeisiin

Kirjaa sähköpostiosoitteesi ja valitse kaupunkisi. Saat lista mainioista alekupongeista, joita alueellasi tarjotaan. Lisäksi kutsumalla kavereita, voit tienata jopa 120 euroa alennuskuponkien ostamiseen. Kutsumalla muutaman kaverin mukaan voit helposti tienata esimerkiksi ilmaisen kampaajakäynnin, matkan tai liput keikalle.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Tienaa omilla nettisivuillasi

Ryhdy ansaitsemaan rahaa nettisivuillasi. Jos sinulla on blogi tai nettisivusto, voit julkaista sivullesi sopivia mainoksia. Homma on täysin ilmaista, sinun tarvitsee vain liittyä kumppanuusohjelmaan. Hanki pientä kassavirta omaan lompakkoosi ja mukavaa vierailtavaa kävijöillesi. Tee hakemus heti.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Luottokortti kännykkään

Avaa kännykkääsi kolmen sadan euron luotto. Täytä hakemus Everydayn sivulla ja pystyt nostamaan nopeasti tekstiviestillä luottoa 300 euroon saakka tilillesi. Rahat ovat tililläsi lähes reaaliajassa ja voit käyttää luoton valintasi mukaan. Joustava takaisinmaksu ja nopea palvelu. Tässä kännykässä olevassa luottokortissa ei ole avaus eikä kuukausimaksuja, joten voit pitää pahanpäivän varaa ilmaiseksi saatavilla - toki itse luoton käytöstä maksat tavalliseen tapaan.

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Raha...