Koti > Lapsille > Kokeile kuukausi maksutta Lasten omaa satukirjastoa


Kokeile kuukausi maksutta Lasten omaa satukirjastoa

Onko taloudessasi pieniä perheenjäseniä? Haluaisitteko kokeilla Lasten omaa satukirjastoa, joka on juuri perheen pienille tehty digipalvelu, jossa on runsaasti satuja ja suurinosa ääneen luettu! Tarinoissa seikkailevat lasten suosikkihahmot, kuten Muumit, Pupu Tupuna, Angry Birds, Frozen, Autot, My Little Pony ja monet muut. Kokeile nyt ensimmäinen kuukausi maksutta ja aloita satutuokiot samantien!

Klikkaa tästä tarjoukseen

Lisää tarjouksia ryhmässä Lapsille

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä LapsilleTutustu nyt ilmaiseksi Babyfitiin

Babyfit on ammattilaisten perustama nettineuvola odottaville äideille. Sieltä saat vinkit raskausajan liikuntaan, terveellisiin elämäntapoihin sekä synnytykseen valmistautumiseen. Koko perhe hyötyy Babyfitistä ja saa uutta energiaa päiviin! Tule tutustumaan Babyfitiin!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Pilttipiiri on kerho jokaiselle äidille tai odottavalle

Pilttipiiriin liittyminen on ilmaista ja helppoa. Jäsenenä voit kysyä kysymyksiä suoraan asiantuntijoilta lastenhoidosta ja ruoista. He kuuntelevat tarpeitasi ja kertovat vinkkejä. Kaiken tärkeän avun ja tiedon lisäksi keräät Piltti-tuotteilla mahtavia palkintoja! Voit myös päästä jäsenenä Piltin tuotekehitykseen. Älä odota enää vaan liity mukaan!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Kokeile Satukirjastoa kuukauden ajan maksutta!

Satukirjasto sisältää yli 100 valloittavaa ja tuttua satua lapsiesi iloksi! Nämä kaikki tarinat ovat käytössäsi ja kirjastoa voit käyttää tabletilla. Haet satuja helposti kirjastosta ja ne ovat aina mukana mihin menettekään! Nyt ensimmäinen kuukausi on maksuton, joten kannattaa käyttää tarjous hyödyksi!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Lapsille...