Koti > Lapsille > Kokeile kuukausi maksutta Lasten omaa satukirjastoa


Kokeile kuukausi maksutta Lasten omaa satukirjastoa

Onko taloudessasi pieniä perheenjäseniä? Haluaisitteko kokeilla Lasten omaa satukirjastoa, joka on juuri perheen pienille tehty digipalvelu, jossa on runsaasti satuja ja suurinosa ääneen luettu! Tarinoissa seikkailevat lasten suosikkihahmot, kuten Muumit, Pupu Tupuna, Angry Birds, Frozen, Autot, My Little Pony ja monet muut. Kokeile nyt ensimmäinen kuukausi maksutta ja aloita satutuokiot samantien!

Klikkaa tästä tarjoukseen

Lisää tarjouksia ryhmässä Lapsille

Mene Ilmaisia.fi -etusivulle

Muut ilmais-tarjoukset ryhmässä LapsillePilttipiiri on kerho jokaiselle äidille tai odottavalle

Pilttipiiriin liittyminen on ilmaista ja helppoa. Jäsenenä voit kysyä kysymyksiä suoraan asiantuntijoilta lastenhoidosta ja ruoista. He kuuntelevat tarpeitasi ja kertovat vinkkejä. Kaiken tärkeän avun ja tiedon lisäksi keräät Piltti-tuotteilla mahtavia palkintoja! Voit myös päästä jäsenenä Piltin tuotekehitykseen. Älä odota enää vaan liity mukaan!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Elisa perhe: avaus ja ensimmäiset 3 kk 0 €

Elisa perhe -palvelun avulla voi tarkistaa missä lapsi liikkuu ja että yhteys heihin toimii. Palvelun avulla lapsi voi turvallisesti tutkia maailmaa ja vanhemmat ovat ajantasalla missä lapsi on. Nyt Elisa perheen avaus ilmaiseksi sekä kolme ensimmäistä kuukautta vain 0€! Kokeile palvelua ja ihastu sen vaivattomuuteen. (Älypuhelimissa palvelu toimii vain Android 4.0 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä varustetuissa Android-älypuhelimissa.)

Klikkaa tästä tarjoukseen

 


Tutustu nyt ilmaiseksi Babyfitiin

Babyfit on ammattilaisten perustama nettineuvola odottaville äideille. Sieltä saat vinkit raskausajan liikuntaan, terveellisiin elämäntapoihin sekä synnytykseen valmistautumiseen. Koko perhe hyötyy Babyfitistä ja saa uutta energiaa päiviin! Tule tutustumaan Babyfitiin!

Klikkaa tästä tarjoukseen

 

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki tarjoukset ryhmässä Lapsille...